Evaluatie Sylvester VTT - Bestuursvergadering

Woensdag, 18 januari 2012

Pyjama vergadering cartoonMaandagavond kwamen 12 enthousiaste en gemotiveerde leden/medewerkers samen om onze geslaagde Sylvester VTT te evalueren.

Alles werd geëvalueerd, de voorbereiding, de Sylvester VTT zelf en de nazorg!. De opmerkingen en aanbevelingen werden zorgvuldig genoteerd en meegenomen naar de volgende editie.

Volgende editie ZONDAG 30 DECEMBER 2012, noteer dit alvast in je agenda, reserveer ook wat dagen er rond zodat we met een grotere ploeg  aan de organisatie kunnen werken en zo nog een betere editie aan mountainbikend Vlaanderen kunnen aanbieden!

De algemene conclusie : EEN FERM GESLAAGDE VTT! 

Na de evaluatie werkte het bestuur nog hard verder aan de voorbereiding van het komend jubileum jaar!

Het programma en bijhorend programmaboek wordt voorgesteld tijdens de algemene vergadering op Zondag 26 Februari 2012, een uitnodiging volgt nog!

Nog even dit: het klassement van het winterkampioenschap is aangepast.  Jacques Rogier staat voorlopig aan de leiding met 12 deelnames op de voet gevolgd door Kris Dobbels met 11 deelnames.  Op de derde plaats vinden we Ralph Claessens  en Geert Dobbels beiden met 10 deelnames. Het zal nog spannend worden!

Sportieve groeten,

Guy, Marcel en Ives