SYLVESTER@HALLOWEEN VTT - 28 OKTOBER 2017

zaterdag, oktober 28, 2017 - 08:00 to 14:00

Sylvester@Haloween VTT  - 28 oktober 2017

Onze Sylvester VTT, die jaarlijks wordt georganiseerd tussen Kerstmis en Nieuwjaar gaat dit jaar door in de herfstvakantie, ondermeer door rekening te houden met de waterstanden van de zee. Deze uitzonderlijke tocht leidt de deelnemers door onze mooie duinengordel, duinbos en strandlijn, van Wenduine tot aan Oostende Oost (Fort Napoleon), dit met respect voor de natuur en de medegebruikers op bepaalde stroken. Met start aan de sporthal "Haneveld", waar gebruik wordt gemaakt van alle moderne accommodatie, langs de Potinière, de sfeervolle wijk de Concessie met zijn geklasseerde villa's, langs de vernieuwde aantrekkelijke zeedijk van Wenduine met zijn stormmuren.

Wanneer: zaterdag 28 OKTOBER (de organisatie vindt normaal eind december plaats, door de getijden is de tocht verschoven naar 28 oktober)

Starttijden: tussen 8u en 14u (vloed om 7.01u, eb om 13.04u) (Starttijd is verlengd t.o.v. vorige edities)
Afstanden: 25 km en 45 km, begeleide kidstocht van 18km om 10u
Waar: Sport- en recreatiecentrum Haneveld: Nieuwe Steenweg 74 De Haan 8420
Prijs: €3 leden, €5 niet-leden

Aanbod:
twee ruime bevoorradingen op de lange afstand, eentje op de korte afstand en de kidstocht
ong. 70% onverhard en duinenpaden, ong. 250 hm
Strandstroken
Verwarmde kleedkamers met douches
Ruime parkeergelegenheid
Ruime afspuitstand met voldoende druk

De tocht loopt langs de kustgemeenten De Haan, Bredene en Oostende.